3. usposabljanje v okviru EIP projekta "Digitalizacija namakanja zelenjave"

Usposabljanje bo potekalo 22. junija 2022 ob 9.00 uri na Sadjarskem centru Gačnik (Sadjarski center Maribor, Gačnik 77, 2231 Pesnica) in preko spletne aplikacije Zoom.

Program

Četrtek, 25. marec 2021

Ura Predavanje
9:00 – 9:05 Uvodni pozdrav
Maja Brajnik (Sedem čez devet d.o.o.)
9:05 - 10:00 Strokovno pravilno namakanje
Prof.dr. Marina Pintar, Luka Žvokelj (Univerza v Ljubljani- Biotehniška fakulteta)
10:00 - 10:30 Izboljšanje učinkovitosti obdelovanja kmetijskih površin z uporabo sodobnih tehnologij
Urška Krajnc (eVineyard)
10:30 - 11:00 Odmor
11:00 - 12:30 Terenski ogled posestva s predstavitvijo možnosti zadrževanja vode, načinov namakanja in izkušnje z modeli namakanja
Biserka Donik Purgaj, Boštjan Kristan, Robert Holc, Miša Pušenjak, Stanka Klemenčič Kosi (KGZS-Kmetijsko gozdarski zavod Maribor)
12:30 - 13:00 Razprava o modelih namakanja ter podaja izkušenj kmetovalcev projekta »Digitalizacija namakanja zelenjave«
Boštjan Kristan, Maja Brajnik, Gregor Hribar, Luka Žvokelj, Luka Honzak, Marko Levičnik- partnerji projekta »Digitalizacija namakanja zelenjave«

Dodatne informacije

Boštjan Kristan
031 841 352
KGZS-zavod Maribor